SCREENSAILOR sponser studentorganisasjon

Screen Shot 2016-04-11 at 18.09.37

SCREENSAILOR AS sponser Start Norge med NOK 10.000,-.

Vi heier på studenter som brenner for innovasjon, forteller Chul Christian Aamodt, styreleder i SCREENSAILOR AS. Vi synes derfor det er hyggelig å gi et lite bidrag til Start Norge, og oppfordrer andre private investeringsselskap til å gjøre det samme.

Start Norge er Norges ledende studentorganisasjon innen innovasjon og entreprenørskap blant studenter. Start Norge jobber for å bli en betydelig aktør innenfor fagfeltet innovasjon og entreprenørskap, og skal være den studentorganiasjonen studenter kontakter når de har en forretningside.

Start Norge har 18 lokallag, og over 420 medlemmer fordelt ut på så godt samtlige universiteter og høgskoler i Norge. Start Norge arrangerer hvert år nordens største forretningsplankonkurranse Venture Cup.

SCREENSAILOR AS er et privat investeringsselskap. Klikk her for å lese mer om selskapets investeringer.