Kjære Sylvi Listhaug

Kjære Sylvi Listhaug. Det at jeg følger deg på Facebook betyr ikke at jeg er enig med deg. Jeg følger deg fordi jeg blir skremt av hatet du sprer i landet vårt. Så du trenger ikke telle med meg neste gang du skryter av hvor mange som følger, liker og deler.

I barndommen skulle jeg ønske at jeg var hvit. At jeg ikke hadde skjeve øyne og sort hår. Jeg drømte om å være lik de andre barna. Heldigvis hadde jeg familie, lærere, venner, naboer og et nærmiljø som mente at alle mennesker er like mye verdt. Dette nærmiljøet er du på vei til å ødelegge, Sylvi.

Mailen under fikk jeg for en tid tilbake fra en av våre nye landsmenn som fikk hjelp til leksene gjennom Røde Kors. Den burde du lese, Sylvi.

«Hei Chul. Mitt navn er xx, og leste nettopp artikkelen om deg på medier24.com. Bildet ditt virket kjent, og det slo meg at vi har møttes tidligere på Leksehjelpen i Røde Kors. Hjelpen som jeg fikk fra deg og andre bidro til at jeg klarte kom inn på NHH Siv.øk linjen, og endte opp med Finans & International Business grad fra University of Memphis, TN i USA. Jeg har allerede takket noen fra leksehjelpen, og benytter denne sjansen nå til å takke deg også».

Skrevet av Chul Christian Aamodt, styreleder i Screensailor as.