SCREENSAILOR investerer i Cloudnames

I januar 2016 gikk Chul Christian Aamodt, styreleder i SCREENSAILOR AS ut i Medier24.com og informerte om at han ønsket investere i ulike startups i mediebransjen. Investeringsstrategien har fått navnet MedieMedvind.

SCREENSAILOR AS har fått inn mer enn 70 henvendelser fra gründere, forteller Aamodt. Det finnes veldig mange gode idéer der ute, og det finnes veldig mange dyktige og engasjerte mennesker. Det er vanskelig å velge.

SCREENSAILOR AS har nå gjort sin første investering.

Vi har valgt selskapet Cloudnames som vår første investering, forteller Aamodt. Jeg møtte Daglig leder Jan Sollid Storehaug for første gang i fjor på en workshop på Høstseminaret til Kommunikasjonsforeningen, og jeg har etter dette også truffet han i ulike anledninger. Jeg har tro på Jan og teamet hans, og jeg har også fått positiv erfaring med det å være kunde av Cloudnames.

Jan Sollid Storehaug er seriegründer. Han har tidligere vært med å starte blant annet Riksnett og Active24.

Jeg synes det er veldig hyggelig at Chul Christian Aamodt ønsker å bli med på reisen. Som startup har vi behov for risikovillig kapital. Vi legger også merke til det arbeidet han har gjort i tidligere selskap, og det arbeidet han nå gjør i oppstartselskapet enerWE sammen med Kristine Kotte-Eriksen. Vi er overbevist om at det er positivt at SCREENSAILOR nå blir med på eiersiden i Cloudnames.

SCREENSAILOR AS er for tiden i kontakt med flere andre startups som kan passe inn i investeringsstrategien MedieMedvind.

Med stor sannsynlighet vil vi gå inn i ytterligere to selskap i løpet av Q1, forteller Aamodt.

Om Cloudnames

Cloudnames retter seg spesielt mot entreprenører og mindre bedrifter.  Uansett hvilken forretningsidé du har må du tenke digitalt fra første stund og være god på nett. For å lykkes med dette tilbyr Cloudnames alt du trenger for raskt å etablere et nettsted, inkludert domenenavn, webhotell og håndplukkede programmer.

Selskapets enkle mål er rett og slett å gjøre det enkelt for deg som er kunde: Cloudnames har fire enkle prinsipper:

  • Tjenestene skal være enkle å bruke
  • Cloudnames skal forenkle ditt valg og tilbyr deg kun de produktene du har behov for
  • Cloudnames gir deg utmerket og tilgjengelig support
  • Teknologi i verdensklasse

Kontaktinformasjon

Cloudnames: Jan Sollid Storehaug, Daglig leder, jan@cloudnames.com

SCREENSAILOR: Chul Christian Aamodt, chul@screensailor.com

I am waiting for a message from you :)
Hello! My name is and here is my message:
I will left you my e-mail - please reply: